StudneGolem

Tatran cez polčas pokropili živou vodou

pridané: 28.07.2012, 00:00:00 | počet zobrazení: 3205

Futbalisti MFK Tatran Liptovský Mikuláš sa v druhom kole druhej futbalovej ligy predstavili na domácim ihrisku. Ich dnešným súperom bol tím Rimavskej Soboty.

Stretnutie sa začalo s desaťminútovým oneskorením (problémy s rodnými číslami hosťujúcich hráčov). Po štvrťhodine hry Labun nevyužil úvodnú šancu domáceho celku, keď trafil nohy brankára Kostolanského. O minútu to strelou skúšal Ďungel, lopta ale bránku minula.
Aktívnych domácich fanúšikov schladil úvodný gól duelu v podaní Rimavskej Soboty. Padol po zaváhaní domácej obrany a Migaľa sa v rozhodujúcej chvíli nemýlil. Do konca úvodného polčasu sa už žiadna vážnejšia šanca nezrodila.

Tatran sa po prestávke s tesnou prehrou nechcel uspokojiť. V 58. minúte mohol vyrovnávať Tomko, ale parádnu šancu nevyužil. Čo nevyšlo jemu, vyšlo kapitánovi Labunovi – v 68. minúte vyrovnával po presnej prihrávke Ballucha. Vyrovnávajúci gól dal Liptákom krídla a zareagovali tým najlepším spôsobom. V 73. minúte ich poslal do vedenia Líšivka.

Hoci sa hostia z Rimavskej Soboty snažili vyrovnať, do záverečného hvizdu rozhodcu sa im to nepodarilo. Tatran sa tak mohol tešiť z víťazstva.

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – MŠK Rimavská Sobota 2:1 (0:1)
Góly: 68. Labun, 73. Líšivka – 32. Migaľa.
Rozhodovali: Michlian – Ádám, Rozsbeck.
Divákov: 310.
Liptovský Mikuláš: Šavol – Janec, Kubena, Labun, Ďungel (52. Balluch), Milan (18. Tomko), Daško, Líšivka, Moravčík, Pastva, Rezer (27. Popík).
Rimavská Sobota: Kostolanský – Zvara, Gálik, Nilaš, Poleť, Nakamura, Čertík (77. Kobol), Lupták (54. Vargic), Ďurica, Balát, Migala.

NÁZOR, DOTAZ, POSTREH, ODKAZ PRE AUTORA? KLIKNITE SEM.

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )