StudneGolem

Nemám slogan, radšej konám!

pridané: 07.11.2018, 18:58:15 | počet zobrazení: 3072
Vážení spoluobčania,
štyri roky pretiekli ako voda v Smrečianke a 10. novembra 2018 nás opäť čakajú voľby do mestského zastupiteľstva. Opäť sa s pokorou uchádzam o vašu dôveru na pozíciu poslanca.
 
Takto pred 4 rokmi som sa o vašu dôveru, ktorú si veľmi vážim, uchádzal s „Programom moderných Podbrezín“. Venoval som sa  v ňom nasledovným oblastiam: poriadok, oddych, doprava, bezpečnosť, rozvoj, ekonomika, zdravie, informovanosť, nezávislosť.
 
Na nasledujúcich stranách som sa v skratke pokúšal zhrnúť to najhlavnejšie, čo sa v jednotlivých oblastiach podarilo zrealizovať. Dovolím si upozorniť, že prezentujem len výsledky, na ktorých som sa podieľal návrhom, podnetom na kompetentné odbory Mestského úradu v Liptovskom Mikuláši či úspešnou realizáciou mnou predložených projektov, napríklad z Participatívneho rozpočtu mesta Liptovský Mikuláš.
 
Kompletnejší prehľad aktivít, ktoré mesto realizovalo (nielen) na Podbrezinách, ponúka stránka www.urobilisme.sk.
 
Myslím, že 4 roky sú dostatočný čas na to, aby ste spoznali môj štýl práce. V rovnakom nasadení som pripravený pokračovať v práci pre naše sídlisko a Vitálišovce i v nasledujúcich 4 rokoch. Venovať sa chcem i naďalej oblastiam, ktoré som predstavil vyššie.
 
Vopred ďakujem za každý hlas, ktorý mi v sobotu 10. novembra 2018 odovzdáte.
 
Bez zbytočných slov, pokračujme v začatom!
 

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )