StudneGolem

Elánisti bez Joža Ráža hrali dva dni

pridané: 14.07.2012, 00:00:00 | počet zobrazení: 4250

Ani prietrž mračien, častý dážď či výpadok elektriny na pódiu neprekazil premiéru projektu Elánmánia na festivale Orange Music Summer, ktorý odštartoval na Domaši. Elánisti Jano Baláž a Vašo Patejdl v piatok ponúkli tie najväčšie hity z ich autorskej dielne.

A zahrali ozaj veľkolepo – ich vystúpenie trvalo až dva dni :-) Začalo v piatok pred polnocou a skončilo vtedy, keď si sobota zo svojho dňa odkrojila prvú hodinu. Pred plánovaným vystúpením dvojice členov skupiny Elán a Starmanie sa na Domaši strhla niekoľkominútová prietrž a na zrátanie ľudí pod pódiom stačili prsty jednej ruky...

Počasie sa ako tak múdrilo, ľudia vyšli spod „úkrytov“ a Jano Baláž mohol hneď v úvode vystúpenia predstaviť Elánmániu. „Nie Elán, ale Vašo a Jano a skupina Starmania vám dnes zahrajú, pretože v takomto zložení chodíme na festivaly. Ide o autorský program, v ktorom spievame moje a Vašove pesničky. Žiadne iné.“

Diváci sa tak mohli tešiť na overené hity. Nechýbal ale napríklad ani Smutný Ír z ostatnej elánovskej platne či piesne, ktoré fanúšikovia zrejme z pódia nepočuli dlhší čas: Nevera, Zanedbaný sex, Valiace sa kamene, Zaľúbil sa chlapec... Diváci sa bavili a známe piesne poctivo spievali s ich autormi, ako je zvykom na koncertoch Elánu.

Elánmánia vystúpi aj na ďalších troch festivaloch v Orange Music Summer. V auguste ich budete môcť počuť a vidieť na Ružinej, Duchonke a na Orave.

Playlist
Od Tatier k Dunaju
Vymyslená
Zlodej slnečníc
Ulica
Kaskadér
Zaľúbil sa chlapec
Ak nie si moja
Zanedbaný sex
Neviem byť sám
Ja viem
Kráľovná bielych tenisiek
Smutný ír
Sestrička z Kramárov
Mláďatá
Nevera
Láska moja
Valiace sa kamene
Spievam rock'n'roll si každý deň
Bosorka
Voda čo ma drží nad vodou
Čakám ťa láska

NÁZOR, DOTAZ, POSTREH, ODKAZ PRE AUTORA? KLIKNITE SEM.

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )