StudneGolem

Fitko? Zadarmo? Nech sa páči!

pridané: 28.03.2018, 20:13:46 | počet zobrazení: 3769
Na sídlisku Podbreziny v Liptovskom Mikuláši sa rozšírili možnosti na aktívne trávenie voľného času. Pribudlo vonkajšie fitko.
 
Štyri moderné zariadenia na cvičenie nájdete na začiatku „hornej“ pešej zóny: medzi Smrečiankou a futbalovým ihriskom, ktoré sa nachádza v areáli Základnej školy Janka Kráľa.
 
Vonkajšie fitko bolo vybudované vďaka financiám z Participatívneho rozpočtu mesta Liptovský Mikuláš. Môj predložený projekt bol úspešný a tak sa dodávateľská firma mohla pustiť do práce. Presnejší popis jednotlivých zariadení a ich využitie nájdete na konci toho textu.
 
Uvedomujem si, že plocha pod strojmi nie je spevnená. Dnes som miesto navštívil aj s Gabrielom Lengyelom, vedúcim odboru dopravy a životného prostredia Mestského úradu v Liptovskom Mikuláši. Dohodli sme, že okolie plochy bude spevnené štrkom, v budúcnosti sa dá uvažovať o vybudovaní jednoduchého prístupového chodníka.
 
Za spoluprácu na realizácii projektu ďakujem Lenke Jurečkovej z oddelenia životného prostredia a poľnohospodárstva Mestského úradu v Liptovskom Mikuláši a kolegovi poslancovi mestského zastupiteľstva a koordinátorovi Participatívneho rozpočtu Matejovi Gécimu.
 
Michal Paška
(autor je poslancom Mestského zastupiteľstva v Liptovskom Mikuláši za mestskú časť Podbreziny, Vitališovce a Svätý Štefan. Je tiež predsedom komisie kultúry pri mestskom zastupiteľstve. 
Od 1.1.2018 je členom komisie dopravy Zastupiteľstva Žilinského samosprávneho kraja.
Podnety mu môžete adresovať na e-mail: m.paska@mikulas.sk alebo na telefónne číslo 0907 278 740).

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )