StudneGolem

Na Podbrezinách sa v noci vraždilo!

pridané: 09.07.2012, 00:00:00 | počet zobrazení: 6365

Tragédia v byte na najväčšom sídlisku v Liptovskom Mikuláši! Dnes nadránom prišiel na Lounskej ulici o život mladý muž z liptovskomikulášskeho okresu.

Podľa mojich informácií je mŕtvym približne 30-ročný muž z dediny neďaleko Liptovského Hrádku. Zabitiu údajne predchádzal konflikt s dvoma osobami, ktoré boli v byte.

Muž utrpel mnohopočetné zranenia, ktorým podľahol niekoľko minút po útoku. Prípad intenzívne vyšetrujú príslušníci polície v Liptovskom Mikuláši. Bližšie informácie k tragédii zatiaľ nie sú známe.

Oficiálne stanovisko polície (doplnené v stredu 11.7.2012 o 14:48 hod)

Vyšetrovateľ OR PZ v Lipt. Mikuláši obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy 19 ročného muža a 20 ročnú ženu, obaja z Liptovského Mikuláša.

Dvojica obvinených prilákala v noci z nedele na pondelok (8.7.-9.7.2012) do bytu na sídlisku Podbreziny v Lipt. Mikuláši 31 ročného muža z okresu Lipt. Mikuláš. V byte najskôr kuchynským nožom s dĺžkou čepele cca 20 cm muža napadla 20 ročná žena. Následne došlo medzi mužom a ženou k vzájomnému zápasu, pri ktorom utrpela rezné rany aj útočníčka. Vzápätí muža v chodbe bytu napadol 19 ročný mladík.

Tĺčikom na mäso muža udrel sedem krát do hlavy. Podľa predbežnej lekárskej správy boli dva údery tĺčikom na mäso vedené takou intenzitou, že spôsobili otvorenie dutiny lebečnej a v spojitosti k ďalšími útokmi a zraneniami viedli k zlyhaniu životne dôležitých orgánov až k smrti.

Muža a ženu zadržala polícia ihneď po čine. Vyšetrovateľ na obidvoch obvinených spracoval podnet na návrh na vzatie obvinených do vyšetrovacej väzby. Obvineným v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na dvadsať až dvadsaťpäť rokov alebo doživotie. Okolnosti a motív konania obvinených je predmetom vyšetrovania.

Zdroj: Jana Balogová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.

NÁZOR, DOTAZ, POSTREH, ODKAZ PRE AUTORA? KLIKNITE SEM.

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )