StudneGolem

Čelná zrážka: žena už do práce nedošla, vystrihovali ju hasiči

pridané: 24.02.2018, 07:59:38 | počet zobrazení: 11472
Obyvateľov najväčšieho sídliska v Liptovskom Mikuláši vystrašila okolo 5:30 hodiny silná rana. Dôvodom bola čelná zrážka dvoch vozidiel.
 
Pri vstupe na Podbreziny, oproti protihlukovej stene na Žiarskej ulici, sa čelne zrazili 2 osobné autá. Vodič BMW išiel smerom na sídlisko Podbreziny, keď náhle prešiel do protismeru. Došlo k zrážke s osobným autom, ktoré išlo smerom z Podbrezín.
 
„Noc bola mrazivá, tak som išiel odviezť priateľku do práce v Liptovskom Hrádku. Pri protihlukovej stene sa na nás vyrútilo auto, nemali sme sa šancu sa mu vyhnúť. Došlo k čelnej zrážke,“ opisoval vodič auta. 
 
Jeho priateľka sa pri nehode zranila, z auta ju museli vystrihovať hasiči, ktorí jej poskytli tiež predlekársku pomoc. „Sťažovala sa bolesť hlavy a iné zranenia, záchranka ju hneď previezla do nemocnice. Verím, že bude v poriadku,“ povedal priateľ 30-ročnej zranenej ženy.
 
Podľa dostupných informácií vinníkovi nehody pri dychovej skúške namerali približne 0,20 promile alkoholu. Dostať mal mikrospánok. Hasiči z útvaru v Liptovskom Mikuláši autá zabezpečili proti požiaru, ako sme uviedli vyššie, ženu vystrihli zo zničeného auta. Obidve vozidlá pomohli naložiť na odťahovku a znečistenú cestu pozametali a posypali sorbentom.
 
Fotografie boli do článku doplnené o 9:30 hod.
Foto: autor

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )