StudneGolem

Van Dame hviezdil v Hniezdnom

pridané: 02.07.2012, 00:00:00 | počet zobrazení: 3644

Svetová legenda na Slovensku. Akčný hrdina, Belgičan Jean-Claude Van Damme, v sobotu otváral novú turistickú atrakciu približne 100 kilometrov od Liptovského Mikuláša.

Stalo sa tak v dedinke Hniezdne pri Starej Ľubovni. Tá sa od posledného júnového dňa môže pýšiť novou atrakciou, ktorou je Nestville park. Obec s približne 1400 obyvateľmi navštívilo počas soboty viac ako 10 000 ľudí! Ich cieľ bol jasný – vidieť hviezdu svetového kalibru menom Jean-Claude Van Damme.

Jeho večerný príchod na pódium bol poznamenaný búrlivým potleskom tisícok návštevníkov. Na tých čakal bohatý program ešte pred príchodom hlavnej hviezdy. Brány areálu sa otvorili už dopoludnia a program bol skutočne bohatý. Na pódiu sa postupne predstavili Nedveďovci, Peter Bič projekt, Martin Harich, Lukáš Adamec, Vidiek, Desmod či Gladiátor. Moderátorom bol Michal Hudák, o zábavu sa staral aj Majster N.

Van Dame si v Hniezdnom za veľkého záujmu médií najskôr prezrel areál Nestville parku. Potom bol nepochybne splneným snom pre mladých karatistov, ktorí cvičili pred jeho očami. Po stretnutí s novinármi si to Van Dame namieril priamo na pódium, kde zažil také ovácie, ako sa na hviezdu jeho kalibru nepochybne patrí...

NÁZOR, DOTAZ, POSTREH, ODKAZ PRE AUTORA? KLIKNITE SEM.

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )