StudneGolem

Venčenie psa sa zmenilo na dramatické chvíle

pridané: 21.06.2017, 19:12:32 | počet zobrazení: 13985
Pôvodne pokojné venčenie psa sa v Liptovskom Mikuláši zmenilo na dramatické chvíle.  
 
32-ročná žena spolu s 5-ročným synom v nedeľu popoludní venčili labradorku popri rieke Smrečianka na sídlisku Podbreziny v Liptovskom Mikuláši. Sučke hádzali popri prechádzaní loptičku. Keď už bola labradorka unavená a smädná, išla sa napiť. Loptičku pustila z papule a tá jej odplávala do rieky pod vodopád neďaleko železničného mosta (oproti cintorínu). Sučka samozrejme išla za loptičkou a vtedy sa začala dráma.
 
Prudká voda (po víkendových dažďoch) ju stiahla ku dnu, kde ju točilo. „Moja dcéra, samozrejme, skočila za ňou. Myslela si, že ju za obojok vytiahne von, ale aj ju stiahlo pod vodu. I napriek všetkej snahe dostať sa nad vodu ju silné spodné prúdy sťahovali ku dnu. Márne sa snažila odraziť od dna, no prúdy boli silné a voda hlboká.“
 
Začala kričať o pomoc. „Na veľké šťastie, skočili za ňou dvaja páni. Dcéru aj sučku vytiahli na breh. Tomu všetkému sa prizeral jej 5-ročný synček. Utešovala ho manželka jedného z pánov, ktorí ju zachránili. Toto všetko mi dcéra rozprávala s plačom, keď som večer prišla domov. Uvedomila som si, že sa druhýkrát narodila,“ hovorí matka.
 
„Vyslovujem veľké poďakovanie dvom pánom, ktorí mi zachránili dcéru.  Zaslúžili by si ocenenie za záchranu života. Neviem si ani predstaviť, že by som o ňu prišla a že by nebola s nami. Ešte teraz sa trasiem z toho rozprávania, musela som Vám to napísať,“ dodala pani, ktorá je rada, že ešte stále žijú ľudia, ktorí okamžite pomohli.

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )