StudneGolem

Poriadny rozruch: zasahovali aj kukláči

pridané: 15.03.2017, 17:59:10 | počet zobrazení: 14118

Liptovský Mikuláš bol dnes dejiskom rozsiahlej policajnej akcie. Podľa dostupných informácií boli zadržané tri osoby.

Na sídlisku Nábrežie bolo popoludní rušno. Dôvodom bol rozsiahly zásah polície, na ktorom sa zúčastnili aj takzvanní kukláči. Podľa zatiaľ dostupných informácií na Nábreží prehľadali dva byty.

Zadržané mali byť spolu tri osoby: dvaja muži a jedna žena. Zásah mal súvisieť s drogovou trestnou činnosťou. Vzhľadom na aktuálnosť zásahu i prebiehajúce policajné úkony viac informácií ešte nie je známych.

AKTUALIZÁCIA 21.3.2017 o 10:38 hod stanovisko Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline:

Kriminalisti z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši spoločne s policajtmi z Pohotovostného policajného útvaru Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline vykonali v uplynulých dňoch úspešnú akciu zameranú na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti.    
 
Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši obvinil 23 ročného Filipa (z Liptovského Mikuláša) a 27 ročného Tomáša (z Liptovského Mikuláša) zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Počas akcie policajti vykonali v Liptovskom Mikuláši viaceré domové prehliadky. Pri ich výkone zaistili rastlinný materiál aj kryštalické látky. Predbežným skúmaním zaisteného materiálu bolo zistené, že ide o marihuanu a pervitín v množstve, ktoré zodpovedá 278 obvykle jednorazovým dávkam drogy. 
 
Obvineným mužom, ktorí sú stíhaní na slobode, hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na tri roky až 10 rokov.
Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. 
 
Foto: polícia

Foto: čitatelia www.michalpaska.sk

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )