StudneGolem

Kamión s drevom skončil na boku, vodiča vystrihovali!

pridané: 28.09.2016, 15:59:08 | počet zobrazení: 6406
K vážnej dopravnej nehode, ktorá si vyžiadala aj úplné uzatvorenie severného úseku diaľnice D1, došlo dnes pred 10:00 hodinou.
 
Kamión s drevom mal v úseku diaľnice D1 Ivachnová – Liptovský Mikuláš, za odpočívadlom Dechtáre, dopravnú nehodu. Skončil po nej prevrátený na boku. Príčinou bola zrejme technická porucha (defekt) na kamióne. Prípad vyšetrujú diaľniční policajti.
 
Na mieste bol potrebný zásah všetkých záchranných zložiek.
Hasiči z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Liptovskom Mikuláši vodiča z kabíny kamióna museli vystrihovať. Záchranná zdravotná služba 25-ročného muža, ktorý pred jazdou nepil alkohol, s bližšie nešpecifikovanými poraneniami hlavy previezla do nemocnice v Liptovskom Mikuláši.
 
Pre dokumentovanie nehody a odstraňovanie jej následkov bol úsek Ivachnová – Liptovský Mikuláš v obidvoch smeroch uzatvorený. Smer na Ivachnovú sprejazdnili približne po dvoch hodinách, smerom na Liptovský Mikuláš bola diaľnica prejazdná približne po troch hodinách od nehody.
 
Uzávierka diaľnice dopoludnia skomplikovala život motoristom v Liptovskom Mikuláši a v okolí. Polícia dopravu odkláňala na vedľajšie trasy. Veľké zdržanie bolo na ceste I/18 (cesta od Partizánskej Ľupče na Liptovský Mikuláš).

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )