StudneGolem

Ján Laco mení dres, ide hrať za Demänovú

pridané: 08.06.2012, 00:00:00 | počet zobrazení: 3948

Prestup ako hrom! Strieborný brankár z nedávnych majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji Ján Laco mení nielen klub, ale aj dres. Ten hokejový vymení za futbalový.

Všetko sa tak udeje v rámci športového dňa v liptovskomikulášskej mestskej časti Demänová, v ktorej Ján Laco býva. „O 10:30 hodine odohrá náš tím majstrovský zápas so súperom z Liptovského Jána. V našom drese na približne desať minút nastúpi aj Janko Laco, ktorý má u nás platnú registračku. Všetkých na naše posledné domáce vystúpenie v tejto sezóne srdečne pozývame,“ uviedol Boris Krajčí, šéf futbalu v Demänovej.

Nie je žiadnym tajomstvom, že Janko Laco, ktorý býva v Demänovej, v nedávnej minulosti trénoval s tamojšími futbalistami v rámci letnej prípravy. „Jeho úspech nás veľmi potešil, držali sme mu palce. Sme radi, že nás v nedeľu navštívi,“ dodal Boris Krajčí.

Súčasťou nedeľného programu v liptovskomikulášskej mestskej časti bude aj jarná burza. Registrácia predávajúcich sa začne o 10:00 hodine. Podrobnejšie informácie nájdete v priloženom plagáte.

NÁZOR, DOTAZ, POSTREH, ODKAZ PRE AUTORA? KLIKNITE SEM.

Dokumenty na stiahnutie

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )