StudneGolem

Rušno v rodine: syn otcovi vybil zuby

pridané: 12.03.2016, 11:43:19 | počet zobrazení: 5691
Mimoriadne rušná noc bola dnes v jednej z rodín v centre Liptovského Mikuláša. Hlavnú úlohu zohralo množstvo vypitého alkoholu.
 
Štyridsaťpäť minút po polnoci hliadka mestskej polície na základe telefonického oznamu zasahovala na Ul. Čs. Brigády. Členovia rodiny si nevedeli dať rady s najmladším synom, ktorý napadol otca. Po príchode hliadky sa situácia upokojila.
 
Nie však na dlho. Po pol hodine policajti museli na uvedenej adrese opäť zasahovať. Ešte len mladistvý syn bol podrobený dychovej skúške, namerali mu viac ako 2,5 promile alkoholu. Pod jeho vplyvom boli aj ostaní účastníci konfliktu, namerané hodnoty sa v ich prípad pohybovali v hodnote od 1 do 2,5 promile.
 
Počas šetrenia udalosti otec uviedol, že ho napadol mladistvý syn a vybil mu niekoľko zubov. Privolaní boli aj štátni policajti, otec však na syna odmietol podať trestné oznámenie. Vzhľadom na to, že mladistvý bol pod značným vplyvom alkoholu, privolaní záchranári ho (v doprovode matky) odviezli do nemocnice.
 
S alkoholom súvisí aj prípad, ktorý mestskí policajti riešili pár minút pred 6:00 hod. Pred podnikom na Garbiarskej ulici ležal na zemi značne opitý muž. Mal zakrvavenú hlavu. Mestskí policajti privolali záchranárov. Tí muža po ošetrení previezli do nemocnice.
Ilustračné foto

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )