StudneGolem

U muža policajti našli drogy

pridané: 02.07.2015, 19:24:44 | počet zobrazení: 4782
Dvadsaťsedemročný muž si zavaril. Policajti u neho našli drogy, v prípade dokázania viny mu hrozí troj až desaťročný pobyt za mrežami.
 
S 1,1 gramami rastlinného materiálu identifikovaného ako živica z rastlinného materiálu rodu Cannabis (konopa – hašiš) a 0,16 gramov rastliny rodu Cannabis (konopa) zadržali policajti Michala z Liptovského Hrádku.
 
Následne u neho spravili domovú prehliadku, počas ktorej zaistili 1,35 gramov živice z rastlinného materiálu rodu Canabis (konopa – hašiš) a 0,05 gramov látky s účinnou látkou metamfetamín. 
 
Podľa predbežného vyjadrenia kriminalistických expertov ide najmenej o 52 obvykle jednorazových dávok. Policajný vyšetrovateľ muža obvinil zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. 
 
Vyšetrovateľ podal podnet na návrh na vzatie obvineného do väzby. Obvinenému mužovi hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na tri až desať rokov. O prípade informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline.
Ilustračné foto

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )