StudneGolem

Prepadol ich, zviazal a ukradol auto!

pridané: 10.06.2015, 15:13:28 | počet zobrazení: 5941
Dôchodcovský pár má za sebou mimoriadne krutú noc, na ktorú bude chcieť čo najskôr zabudnúť. Prepadol ich páchateľ, ktorého meno už polícia pozná.
 
Vyšetrovateľ v Liptovskom Mikuláši obvinil zo zločinu lúpeže, obmedzovania osobnej slobody a porušovania domovej slobody 22 ročného Vladimíra Č. z okresu Liptovský Mikuláš. Obvinený vyliezol na strechu rodinného domu v Liptovskej Porúbke. Následne cez pootvorené strešné okno vošiel do spálne, kde spali majitelia domu. 
 
Na buchot sa zobudila žena, ktorá zasvietila nočnú lampu a zbadala neznámeho muža. Povedal im, aby boli ticho, že sa im nič nestane a žiadal od nich peniaze. Manželom vzápätí zviazal ruky. Z domu ukradol 80 €, dva mobilné telefóny, fotoaparát a náramkové hodinky. Od spútaných manželov žiadal pod hrozbou násilia kľúče od vozidla. Báli sa, tak mu ich vydali.
 
Obvinený následne nastúpil do vozidla a ušiel na zatiaľ neznáme miesto. Polícia vyhlásila pátranie po odcudzenom vozidle Toyota Avensis striebornej farby, evidenčné číslo BA 914 HI. Obvinenému mužovi, ktorý sa stále zdržiava na neznámom mieste, hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na sedem až dvanásť rokov. 
 
V súvislosti s týmto prípadom polícia v Liptovskom Mikuláši pátra po 22 ročnom obvinenom Vladimírovi Čonkovi z okresu Liptovský Mikuláš. Pozor hľadaný muž môže byť ozbrojený! 
 
Popis muža: vysoký  160 cm, strednej postavy, čierne vlasy, hnedé oči.
Zvláštne znamenia: tetovanie obrazca na obidvoch rukách.
 
Akékoľvek informácie k hľadanému mužovi a odcudzenému motorovému vozidlu žiadame občanov nahlásiť na najbližší útvar Policajného zboru, alebo na bezplatnú telefónnu linku 158.
 
AKTUALIZOVANÉ O 16:43: Páchateľ bol zadržaný v Bratislave.
 
Článok bol aktualizovaný o informácie a foto z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline o 16:25 hod.
 

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )