StudneGolem

Hokejbalová blamáž ako varovný prst

pridané: 29.03.2012, 00:00:00 | počet zobrazení: 3239

Liptovskomikulášski hokejbalisti už nie sú na extraligovej mape. Nech je ich odhlásenie sa zo súťaže varovným prstom pre všetky športy v meste.

Po necelých dvoch sezónach je koniec s extraligovým hokejbalom v Liptovskom Mikuláši. Aj napriek viac ako solídne rozohranej sezóne hokejbalisti svoj cieľ o play-off už nenaplnia. Odhlásili sa zo súťaže, jedným z dôvodov bol aj nezáujem zo strany najmä mladých hráčov. Viac ako smutné...

Osobne som sa na jarnú časť sezóny tešil, zápasy na podbrezinskom ihrisku sa tešili solídnemu diváckemu záujmu. Som presvedčený, že na jar by s blížiacim sa play-off gradoval. Mhbo Géci tak mohol nadviazať na nie tak dávne úspešné pôsobenie extraligových hokejbalistov pod taktovkou Laca Baču.

Bohužiaľ, šport, ktorý ležal v drvivej väčšine na pleciach manažéra tímu a brankára v jednej osobe Tomáša Púčeka, zakapal aj na viac ako slabej podpore zo strany mesta. Napriek tomu, že Mhbo Géci hral najvyššiu slovenskú súťaž, z rozpočtu sa mu ušlo slabučkých 300 euro. To nestačilo ani na jedno dvojkolo v Bratislave...

V ťažkých časoch sa boria s ekonomickými problémami všetky športové kluby, v Liptovskom Mikuláši je v ťažkej situácii futbal, hokej či basketbal. Nech je smutný príklad hokejbalu varovným prstom pre všetkých, ktorým na športe v Liptovskom Mikuláši záleží.

NÁZOR, DOTAZ, POSTREH, ODKAZ PRE AUTORA? KLIKNITE SEM.
 

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )