StudneGolem

Kúpil ukradnutú kameru, vrátil ju majiteľovi!

pridané: 09.11.2014, 13:04:51 | počet zobrazení: 6717
Skutočne pekné gesto človečiny, aké sa len tak ľahko v dnešnej dobe nevidí! Ukradnutá GoPro kamera skončila nakoniec v rukách šťastného majiteľa.
 
Predminulý piatok bola Milanovi Mackovi v jednom z podnikov v centre Liptovského Mikuláša ukradnutá GoPro kamera v hodnote asi 300 eur. Ako to už v takýchto prípadoch býva, už sa s ňou rozlúčil... Lenže tento prípad nie je ako väčšina podobných.
 
Michal Gejdoš pred dvoma dňami pred Priorom kúpil od „predavača“ (pravdepodobne z Hlbokého) GoPro kameru. Neváhal ani na moment a okamžite sa snažil pomôcť prostredníctvom môjho projektu Mikulášske Krimi.
 
Výzvu sme zverejnili včera večer, do hodiny sa nám ozval majiteľ kamery. Michal mu ju odovzdal dnes ráno na parkovisku pri železničnej stanici. „Neváhal som ani na chvíľu. Kameru som kúpil za 10 euro, no chcel som, nech sa vráti majiteľovi. Preto som sa obrátil na Mikulášske Krimi, vedel som, že stránka môže pomôcť. Som veľmi rád, že sa to podarilo skutočne bleskovo,“ povedal Michal.
 
Milan neskrýval veľkú radosť, že je kamera opäť v jeho rukách. „Je to jedným slovom zázrak. Som rád, že v našom meste žijú takí čestní a poctiví ľudia. Kameru som využíval skutočne veľmi často. Ďakujem aj stránke Mikulášske Krimi, ktorá je skutočne výborná.“
 
V článkoch nebývam osobný, ale teraz budem. Som veľmi rád, že Mikulášske Krimi mohli opäť pomôcť. Veď preto aby informovali a pomáhali pred dvoma rokmi vznikli. 
Šťastný majiteľ kamery Milan Macko v strede, vpravo Michal Gejdoš, ktorý ju kúpil a vrátil majiteľovi. Vľavo moja maličkosť wink

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )