StudneGolem

O Ľudovú stranu Naše Slovensko bol veľký záujem

pridané: 04.03.2012, 00:00:00 | počet zobrazení: 3558

Na predvolebnom stretnutí členov a sympatizantov Ľudovej strany Naše Slovensko na čele s jej lídrom Mariánom Kotlebom sa dnes v kultúrnom dome v Liptovskej Ondrašovej stretlo bezmála 300 účastníkov.

Zaplnená sála kultúrneho domu v mestskej časti Liptovského Mikuláša si počas približne dvoch hodín vypočula nielen názory Ľudovej strany Naše Slovensko na aktuálny vývoj v krajine. Marián Kotleba spolu s ostatnými kandidátmi predstavil volebný program strany, ktorá sa budúci týždeň bude uchádzať o priazeň voličov v predčasných parlamentných voľbách.

Líder strany Marián Kotleba hovoril nielen o stále rastúcom cigánskom probléme. Venoval sa aj aktuálnym európskym otázkam, obrovskej nezamestnanosti na Slovensku či nepodporovaní slovenských podnikateľov a firiem zo strany tejto či predchádzajúcich vlád. Veľký priestor (aj v rámci diskusie na konci stretnutia) bol venovaný situácii v slovenskej polícii.

Marián Kotleba sa dotkol aj vytrvalej blokády svojej strany zo strany slovenských médií. „V tomto predvolebnom období som bol hosťom len v Slovenskej televízii. V ostatných médiách našu stranu určite neuvidíte, sme vytrvalo ignorovaní. Náš program dostávame medzi ľudí práve na takýchto stretnutiach. Tu, v Liptovskej Ondrašovej, nás veľmi milo potešila veľká účasť,“ povedal Marián Kotleba.

Mňa zaujalo, že na stretnutie strany, ktorá ešte nie je v parlamente, si našlo cestu viac ľudí ako napríklad na minulotýždňový míting strany zo stále vládnucej koalície. Aj to nepochybne o niečom svedčí. Nehrali hudobníci, neglosovali známe osobnosti, nerozdávali sa balóniky... Ľudia si aj tak cestu do „kulturáku“ v nedeľu večer našli.

Navyše, v Liptovskej Ondrašovej som videl všetky vekové generácie. Okrem mladých ľudí (tých tam bolo najviac) a strednej generácie som zazrel aj rodinku s malými deťmi, na druhej strane, nechýbalo ani niekoľko seniorov.

NÁZOR, DOTAZ, POSTREH, ODKAZ PRE AUTORA? KLIKNITE SEM.
 

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )