StudneGolem

Všetci piati nafúkali nad promile, jeden až 2,5!

pridané: 24.08.2014, 20:43:44 | počet zobrazení: 4417
Policajným hliadkam sa počas víkendu podarilo chytiť až piatich vodičov, ktorí jazdili pod vplyvom alkoholu. Popili toho veru viac ako dosť...
 
Dva prípady, ako sme už informovali, sa stali ešte počas piatkovej noci. Policajná hliadka v Pribyline zastavila a kontrolovala vodiča osobného auta, pri dychovej skúške mu namerali 1,8 promile alkoholu.
 
Blízko Kamenného poľa v Liptovskom Mikuláši policajti zastavili a kontrolovali vodičku osobného auta. Tá mala v dychu viac ako 1,8 promile alkoholu.
 
Rušno bolo aj počas sobotného večera, respektíve v nedeľu v skorých ranných hodinách. V „rajóne“ Obvodného oddelenia Policajného zboru v Liptovskom Hrádku sa našli alkoholom posilnení vodiči. Rovno dvoch chytili v sobotu večer v Liptovskej Kokave. Prvý z nich „nafúkal“ 1,2 promile, druhému pri dychovej skúške namerali v dychu 2,5 promile.
 
Viac ako 2,2 promile mal v dychu vodič osobného auta. Toho dnes v skorých ranných hodinách policajná hliadka zastavila a kontrolovala na ulici SNP (hlavný ťah mestom) v Liptovskom Hrádku.
Ilustračné foto

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )