StudneGolem

Čierna noc pre zver i opitých vodičov

pridané: 23.08.2014, 20:17:52 | počet zobrazení: 4773
Piatková noc býva niekedy rušnejšia ako iné dni v týždni. Prvé hodiny dnešného dňa toto pravidlo potvrdili, policajti sa rozhodne nenudili.
 
Na ceste za Pribylinou smerom na Podbanské osobné auto zrazilo medveďa. Hoci maco ešte z cesty odbehol, poľovný hospodár ho dohľadal. Zviera bolo zranené, hospodár ho musel usmrtiť. Na mieste boli prítomní i pracovníci z odboru životného prostredia. 
 
Pod kolesami osobného auta zahynula dnes v noci i srnka. Stalo sa to neďaleko miesta prvej nehody, pri Vavrišove. Aj tu bol na mieste zrážky prítomný poľovný hospodár.
 
Vodiči aj počas dnešnej noci doplatili na jazdu pod vplyvom alkoholu. Hliadka z Obvodného oddelenia Policajného zboru v Liptovskom Hrádku v Pribyline zastavila a kontrolovala vodiča osobného auta. Pri dychovej skúške mu namerali 1,8 promile alkoholu.
 
Aj policajti z Obvodného oddelenia Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši v noci riešili alkohol za volantom. Blízko Kamenného poľa zastavili a kontrolovali vodičku osobného auta. Tá mala v dychu viac ako 1,8 promile alkoholu. 

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )