StudneGolem

Na dobrý hokej si divák cestu nájde

pridané: 02.03.2012, 00:00:00 | počet zobrazení: 2860

Včerajší zápas mikulášskych hokejových juniorov nepotešil len víťazstvom hráčov v drese MHK 32. Na štadión si našla cestu veľmi pekná divácka kulisa.

Mladí Mikulášania sú vo štvrťfinále extraligy, včera na domácom ľade zdolali súpera z Nitry najtesnejšie 3:2. Keďže v meste pod Zoborom raz vyhrali a raz prehrali, stav série je pred dnešným stretnutím 2:1. Ak juniorka vyhrá, môže sa tešiť z postupu do semifinále.

Na včerajšom zápase ma okrem výhry Mikulášanov potešila veľmi solídna návšteva. Podľa oficiálnych údajov si cestu na štadión našlo 400 divákov. Odhadujem, že ich ešte pokojne mohlo byť o pár desiatok viac. Pohľad na veľmi solídne zaplnené sedenie i tribúny musel potešiť nielen na ľade bojujúcich hráčov v obidvoch dresoch.

Opäť sa ukázalo, že Mikulášania, pokiaľ sa o niečo hrá, na staručký štadión prídu. A nemusí hrať práve áčko. Výbornú kulisu, o ktorú sa postaral fan club, si tréner Rudolf Záruba pochvaľoval. „Ďakujeme za vytvorenú atmosféru. Verím, že dnes nás príde povzbudiť ešte viac divákov. Ich podporu budeme v náročnom zápase potrebovať,“ povedal Rudolf Záruba.

Dnes je piatok, koniec týždňa, začiatok prázdnin. Chlapci včera v ťažkom stretnutí vyhrali, dnes môžu urobiť štvrťfinálovú bodku. Už viac dôvodov na to, aby divákov bolo v hľadisku ešte viac, niet...

NÁZOR, DOTAZ, POSTREH, ODKAZ PRE AUTORA? KLIKNITE SEM.

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )