StudneGolem

Ďakujem, majstre!

pridané: 26.02.2012, 00:00:00 | počet zobrazení: 3200

Dnes sa mi podarilo stretnúť s Jurom Tatárom. S výborným klaviristom, skladateľom, i producentom a, ako ja hovorím, pravou rukou Paľa Haberu.

Juraj do Liptovského Mikuláša prišiel ako člen skupiny Peter Cmorik band. Tá dnes v Dome kultúry vystupovala počas mítingu SDKÚ-DS. S Jurajom Tatárom, ktorého uznávam a jeho tvorbu si veľmi cením, som si stretnutie dohodol prostredníctvom e-mailu. Vedel som, že je milý a pohodový človek, ktorý s fanúšikmi vynikajúco komunikuje aj prostredníctvom Facebooku. Moje predstavy sa naplnili do bodky.

Veľmi ochotný a pohodový chlapík, v rozhovore som mal s ním možnosť stráviť asi štvrťhodinku. Prebrali sme viaceré témy, napríklad aj tú, prečo slovenské rádia hrajú tak málo slovenskej hudby. Samozrejme, vynechať sme nemohli ani blížiace sa rozlúčkové turné skupiny TEAM, ktorej je Juraj neodmysliteľnou súčasťou.

Na jar určite nevynechám jeden z koncertov, kde sa opäť s Jurajom rád stretnem, ak všetko pôjde tak, ako ísť má. Že je Juraj majster svojho remesla, nemusí nikoho presviedčať, no už teraz sa na koncert partie okolo Paľa Haberu a Jurajov výkon za klávesmi teším.

JURAJ TATÁR MÁ AJ VLASTNÚ STRÁNKU – POZRITE SI JU TU.

NÁZOR, DOTAZ, POSTREH, ODKAZ PRE AUTORA? KLIKNITE SEM.    
 

Stručne... ale jasne...

( viac info po kliknutí )